skip to Main Content

Zwemfanaten opgelet!

Dé kans om met collega’s in hetzelfde zwemwater te zwemmen als wereldkampioen Marrit Steenbergen en Europees kampioen Stan Pijnenburg.

Van 6 t/m 9 april 2023 vindt de Eindhoven Qualification Meet (EQM) plaats. De EQM is het jaarlijks terugkerende topsportevenement in het hart van Brabant én de Nederlandse zwemsport, Eindhoven. De wedstrijden worden gehouden in een volledig aangekleed Pieter van den Hoogenband zwemstadion. De gehele Nederlandse top en vele buitenlandse zwemmers zullen in Eindhoven aan de start staan.

Op donderdag 6 april 2023 krijg jij de kans om samen met jouw collega’s te zwemmen in het officiële zwemstadion in Eindhoven om vervolgens alle toppers in actie te zien tijdens de EQM finales!

Stel een team samen van minimaal 4 en maximaal 10 personen en strijd tegen andere bedrijven tijdens de 10x 50 meter estafette. Voorafgaand aan de estafette wordt er een zwemclinic georganiseerd door ervaren zweminstructeurs. Een optimale voorbereiding dus! De kosten (ex btw) zijn € 500,- per team voor de zwemclinic & estafette en € 15,- per persoon voor de aansluitende borrel & bezoek aan de EQM finales.

Zo beleef je samen met jouw collega’s een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten en nog lang over wordt nagesproken op het werk!

Stuur bij interesse een mail naar kevin.de.haan@knzb.nl en verzeker jullie bedrijf van deze once-in-a-lifetime ervaring.

Back To Top