skip to Main Content

Het Pieter van den Hoogenband zwemstadion is van 6 tot en met 9 april het decor van de Eindhoven Qualification Meet (EQM).

Nationale en internationale topzwemmers strijden deze dagen om kwalificatie voor de wereldkampioenschappen in Fukuoka en de Para wereldkampioenschappen in Manchester. Tot ziens in Eindhoven!

Neem deel in Eindhoven!

De KNZB is verheugd om nationale en internationale zwemmers weer te mogen verwelkomen op de Eindhoven Qualification Meet (EQM). De EQM is het jaarlijks terugkerende topsportevenement in het hart van Brabant én de Nederlandse zwemsport, Eindhoven. Een mooie gelegenheid voor zwemmers om zich op deze FINA en IPC goedgekeurde wedstrijd te kwalificeren voor de wereldkampioenschappen in Fukuoka en de Para wereldkampioenschappen in Manchester.

De wedstrijden vinden plaats op 6 t/m 9 april in en volledig aangekleed Pieter van den Hoogenband zwemstadion. De gehele Nederlandse top en vele buitenlandse zwemmers zullen in Eindhoven aan de start staan.
We bedanken Brabant Sport en gemeente Eindhoven voor het mede mogelijk maken van dit topsportevenement.

Mark Faber
Hoofdcoach KNZB

Wil je de EQM en de wedstrijden van héél dichtbij beleven? We zijn nog op zoek naar vrijwilligers waarmee we samen een prachtig topsportevenement neerzetten voor de binnen- en buitenlandse zwemmers? Kom jij helpen in de voorstart of op de vloer bij de startblokken? Geef je op via events@knzb.nl en vermeld welke dag of dagen je kan helpen in Eindhoven. Tot dan!

EQM 2023 Competition Pack_Page_01-w1200

Privébestand - Toegang verboden
Privébestand - Toegang verboden
Privébestand - Toegang verboden

Pieter van den Hoogenband Zwemstadion (Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep )
Antoon Coolenlaan 1
5644 RX Eindhoven

Foto’s 2021

Back To Top