skip to Main Content

Word ook vrijwilliger tijdens de Swim Cup Eindhoven in 2018!

Van vrijdag 13 tot en met zondag 15 april 2018 vindt een van de mooiste zwemevenementen van Nederland weer plaats: de Swim Cup Eindhoven. Dit evenement vindt plaats in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion in Eindhoven. Voor dit gave evenement zijn we hard op zoek naar vrijwilligers die ons team komen versterken, want vrijwilligers maken het evenement!

Houd jij ervan om je handen uit de mouwen te steken, onderdeel te worden van een hecht team in een goede sfeer vier dagen lang te genieten van topsport? Kom ons dan helpen! Qua functies is er voor ieder wat wils, je kunt in het aanmeldformulier je voorkeuren doorgeven.

We vragen van alle vrijwilligers veel enthousiasme en inzet zodat we er een geweldige week van kunnen maken. Het zou mooi zijn als je meerdere shifts inzetbaar bent als vrijwilliger, je kunt je precieze beschikbaarheid in het aanmeldformulier aangeven.

We bieden jou als vrijwilliger het volgende:

  • Deelname als vrijwilliger aan een internationaal evenement;
  • Een unieke ervaring met bijzondere herinneringen;
  • Een kijkje in de keuken van de organisatie van dit grote evenement;
  • Oog in oog komen te staan met de sportlegendes van de toekomst;
  • Lekker eten en drinken tijdens het evenement;
  • Vrijwilligersshirt;
  • Goede informatievoorziening, onder andere middels vrijwilligersnieuwsbrieven;
  • Reis- en verblijfkosten kunnen we helaas niet vergoeden, we denken wel graag met je mee in oplossingen, bijvoorbeeld om vrijwilligers bij elkaar te laten logeren.

Enthousiast geworden? Meld je dan nu aan als vrijwilliger via onderstaand inschrijfformulier. Via dit formulier kun je je ook opgeven als vrijwilliger voor alleen de Pieter Cup of de Junior Swim Cup. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging per e-mail en houden we je op de hoogte via de vrijwilligersnieuwsbrief.

Wil je eerst even kijken welke functies er allemaal zijn en wat die precies inhouden? Lees dan hier de functieprofielen.

Het belooft een onvergetelijk evenement te worden dus wij kijken uit naar een geweldige Swim Cup, samen met jou!

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons.

WebsiteSCEH_KJV3163_20160408_145328_800
Back To Top