fbpx skip to Main Content
Swim Cup In Het Nieuws Dag 3

Swim Cup in het nieuws dag 3

Gisteren was een succesvolle dag voor deelnemers van de Swim Cup. De Swim Cup kwam veel in het nieuws, lees hier een aantal van de artikelen:

AD Sportwereld: Kromowidjojo goed, Heemskerk geweldig
Femke Heemskerk heeft zich vanmiddag tijdens de Swim Cup in Eindhoven gepresenteerd als de grote favoriete voor de zege op de 100 meter vrije slag. Ze was in de halve finale met 52,79 seconden verreweg de snelste.

Lees verder..

Telegraaf: Verschuren zwemt limiet 200 vrij
Sebastiaan Verschuren heeft zaterdag de limiet gezwommen op de 200 meter vrije slag voor de wereldkampioenschappen, deze zomer in het Russische Kazan. Hij tikte bij de Swim Cup in Eindhoven in de series aan na 1.46,07, ruim onder de vereiste 1.46,98.

Lees verder..

Telegraaf: Stolk in kielzog van Verschuren naar WK
Kyle Stolk heeft zich op de voorlaatste dag van de Swim Cup in Eindhoven gekwalificeerd voor de WK in Kazan komende zomer. De jongeling gleed in de finale van de 200 meter vrije slag in het kielzog van Sebastiaan Verschuren, die zegevierde in 1.46,06, naar 1.48,00. De FINA-limiet voor leden van het olympisch talententeam (OTT) staat op 1.48,13.

Lees verder..

NuSport: Heemskerk veruit snelste in halve finale, Stolk plaatst zich voor WK
Femke Heemskerk heeft zich zaterdag tijdens de Swim Cup in Eindhoven gepresenteerd als de grote favoriete voor de zege op de 100 meter vrije slag.

Lees verder..

NOS: Heemskerk nadert record Kromowidjojo
Zwemster Femke Heemskerk heeft zich bij de Swim Cup in Eindhoven verzekerd van deelname aan de WK op de 100 meter vrije slag. In de halve finale was ze met 52,79 supersnel en naderde ze het nationale record van Ranomi Kromowidjojo tot op 0,04 seconden.

Lees verder..

Back To Top