fbpx skip to Main Content
Swim Cup In Het Nieuws Dag 2

Swim Cup in het nieuws dag 2

Gisteren was een succesvolle dag voor deelnemers van de Swim Cup. De Swim Cup kwam veel in het nieuws, lees hier een aantal van de artikelen:

AD Sportwereld: Recordtijden voor Heemskerk en Nijhuis

Femke Heemskerk heeft op de tweede dag van de Swim Cup in Eindhoven de 200 meter vrije slag gewonnen. Dat deed de 27-jarige zwemster in een tijd van 1.54,68, een Nederlands record. De oude toptijd was 1.55,35 en stond sinds 12 december vorig jaar ook op naam van de kopvrouw van PSV.

Lees verder…

 

NuSport: Nijhuis haalde inspiratie uit Nederlands record Heemskerk

Amper tien minuten na de toptijd van Femke Heemskerk op de 200 meter vrije slag bij de Swim Cup verbeterde ook Moniek Nijhuis vrijdag haar eigen Nederlands record op de 100 meter schoolslag.

Lees verder…

 

Telegraaf: Recordtijd voor Heemskerk

Femke Heemskerk heeft op de tweede dag van de Swim Cup in Eindhoven de 200 meter vrije slag gewonnen. Dat deed de 27-jarige zwemster in een tijd van 1.54,68, een Nederlands record.

Lees verder…

 

Zwemkroniek: Ochtendsessie dag 2 met wederom veel internationale jeugdlimieten

In de ochtendsessie van de tweede dag van de Swim Cup/NK waren het vooral de jeugdzwemmers die van zich deden spreken. Er werden vijf limieten voor de Europese Spelen in Baku gezwommen, waarvan vier limieten op dezelfde afstand. Daarnaast was er ook een NR 13-jarigen dat tevens een limiet was voor het EYOF in Tiblisi.

Lees verder…

 

Back To Top