fbpx skip to Main Content
Super Saturday Wordt Gezellige Familiedag Tijdens Swim Cup

Super Saturday wordt gezellige familiedag tijdens Swim Cup

Nieuw dit jaar bij de Swim Cup is Super Saturday. De organisatie van de Swim Cup pakt uit met een dag die volledig in het teken staat van zwemplezier voor jong en oud. Van zelf zwemmen in het golfslagbad, het aanschouwen van de jonge talenten tijdens de Pieter Cup tot het zien schitteren van de Olympisch Kampioenen.

Op zaterdag 9 april is het in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion Super Saturday. Net als op de andere vier Swim Cup-dagen start om 12:00 uur het officiële programma met de series. Vervolgens startten om 19:00 uur de B-finales, gevolgd door de A-finales om 21:00 uur. Maar naast het reguliere Swim Cup-programma vindt ook de Pieter Cup plaats en is er voor de bezoekers de mogelijkheid om met korting te zwemmen in het golfslagbad.

Pieter Cup
Traditiegetrouw is er ook dit jaar weer een Pieter Cup. Een Minioren Cup die op initiatief van Olympisch kampioen Pieter van den Hoogenband wordt georganiseerd. De jonge, aanstormende talenten kunnen van tevoren met Pieter op de foto en zit je bij de snelste acht, dan zwem je tijdens de finales van de Swim Cup, vlak voordat de senioren toppers van start gaan. Vanaf omstreeks 15:15 uur gaat de wedstrijd van start, met de finale als hoogtepunt om 18:45 uur.

Zwemmen in het golfslagbad
Naast het aanmoedigen van de aanstormende talenten en (internationale) zwemtop kan je ook zelf lekker gaan zwemmen in het golfslagbad in de Tongelreep. Op vertoon van jouw Super Saturday-ticket kan je van 10:00 uur tot 17:30 uur met korting gaan zwemmen. Iedereen –vanaf vier jaar- betaalt nog maar € 5,80 voor zijn zwemkaartje. En kinderen onder de vier jaar betalen € 4,- voor hun zwemkaartje. Deze actie geldt alleen voor Super Saturday (zaterdag 9 april 2016).

Kom je naar Super Saturday? Vergeet dan dus niet je eigen badkleding mee te nemen!

Tickets Super Saturday
Nog geen ticket voor Super Saturday, maar wil je er wel heel graag bij zijn? Bestel je ticket dan snel hier. Voor maar € 6,50 heb je al jouw Super Saturday-ticket en deze geeft recht tot:

  • Bezoek series Swim Cup
  • Bezoek B-finales Swim Cup
  • Bezoek A-finales Swim Cup
  • Bezoek Pieter Cup
  • Korting op vrij zwemmen in het golfslagbad
Back To Top