fbpx skip to Main Content
Nog één Dag Tot Start Swim Cup 2015

Nog één dag tot start Swim Cup 2015

Vanaf donderdag 2 april staat het Pieter van den Hoogenband in het teken van de Swim Cup Eindhoven. Tot en met zondag 5 april strijden nationale en internationale toppers tegen elkaar en worden de Nederlandse titels verdeeld.

Kwalificatie voor toernooien
Tijdens de Swim Cup wordt er gestreden om het eremetaal, maar krijgen de deelnemers ook de kans om zich te kwalificeren voor de Wereld Kampioenschappen in Kazan, de jeugd kan zich kwalificeren voor de EYOF in Tbilisi en de paralympische zwemmers kunnen zich kwalificeren voor het WK in Glasgow. Er staat aankomende dagen dus veel op het spel voor de deelnemende zwemmers.

Aftrap Swim Cup
Woensdag 1 april is de Swim Cup officieel afgetrapt met de Arena Pers Conferentie. De Nederlandse zwemmers waren hierbij aanwezig, vergezeld door speciale gasten en internationale zwemtoppers Cameron van der Burgh (Zuid-Afrika) en Lásló Cseh (Hongarije). Tijdens de persconferentie sprak Ranomi Kromowidjojo haar doel voor de Swim Cup uit: Zich kwalificeren voor Kazan op de 100 meter vrije slag.

Na de Arena Pers Conferentie was het de beurt aan de kinderen tijdens de Kidspersconferentie. Negen kinderen mochten hun vragen stellen aan Ranomi Kromowidjojo, Femke Heemskerk, Sebastiaan Verschuren, Ferry Weertman en Moniek Nijhuis.

Koop nu je tickets!
Er staat veel op het spel voor de deelnemers. Kom jij Ranomi, Sebastiaan, Femke of één van de vele anderen aanmoedigen? Wees er snel bij en bestel je kaarten hier.

Woensdag 1 april is de laatste dag dat je een toegangskaart online kan aanschaffen voor € 6,50. Daarna zijn de kaarten (indien beschikbaar) aan de kassa verkrijgbaar voor €7,50. Koop dus snel je ticket nog online!

Back To Top