fbpx skip to Main Content
Kampioenen Dagen Nederlanders Uit Tijdens Swim Cup Eindhoven

Kampioenen dagen Nederlanders uit tijdens Swim Cup Eindhoven

Van 2 tot en met 5 april 2015 is het Pieter van den Hoogenband zwemstadion in Eindhoven het podium voor de nationale en internationale zwemtop. Een sterk deelnemersveld strijdt tijdens de 11e editie van de Swim Cup om eremetaal.

Deelnemersveld kent grote kampioenen

In het paasweekend is de gehele Nederlandse zwemtop aanwezig in Eindhoven. Onder andere Ranomi Kromowidjojo, Sebastiaan Verschuren, Femke Heemskerk en Inge Dekker komen in actie. Zij strijden tegen een sterk internationaal deelnemersveld met kampioenen als Laszlo Cseh (Europees en Wereldkampioen wisselslag), Cameron van der Burgh (Olympisch kampioen schoolslag) en Sarah Sjöstrom (Europees en Wereldkampioen vlinder- en vrije slag). Andere opvallende namen tijdens de Swim Cup zijn Peter Bernek (Wereldkampioen op 400m vrije slag) en Velimir Stjepanovic (Europees Kampioen 200m en 400m vrijeslag en 200m vlinderslag).

Koop nu je tickets!

Wil jij erbij zijn als onze toppers strijden tegen de mondiale zwemtop? Wees er dan snel bij en bestel je kaarten hier. Een toegangskaart (geldig voor de hele dag) heb je al vanaf € 6,50 in de voorverkoop. Indien beschikbaar zijn er aan de kassa nog dagkaarten verkrijgbaar voor €7,50.

Bestel je tickets hier!
Back To Top