fbpx skip to Main Content
Internationale Zwemtop Krijgt Prachtige Wedstrijdweek In April Met Swim Cups In Den Haag En Eindhoven

Internationale zwemtop krijgt prachtige wedstrijdweek in april met Swim Cups in Den Haag en Eindhoven

Over een maand is het zover. Dan staat de Swim Cup in Eindhoven op het programma. Van 13 t/m 15 april wordt er in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion gezwommen om te voldoen aan kwalificatie-eisen voor de Europese Kampioenschappen, later dit jaar.

De editie van 2018 kent drie dagen. Dat is een dag minder dan in voorgaande jaren, maar eigenlijk kan er gezegd worden dat het toernooi is verlengd. Samen met de Swim Cup in Den Haag is er namelijk een prachtige wedstrijdweek ontstaan waar de sporters twee weekenden lang hun topvorm kunnen omzetten in topresultaten. Beide Swim Cups kennen een identiek programma en voor toeschouwers zijn passe-partouts beschikbaar die voor zowel Den Haag als Eindhoven geldig zijn.

Programma voor de jeugd

Naast de reguliere Swim Cup competitie zit het programma weer bomvol mooie jeugdwedstrijden, denk aan de Minior Swim Cup op zaterdag en de Arena Junior Swim Cup op zondag. Maar ook wordt er op vrijdag de finale gezwommen van de Eindhovense Schoolzwemkampioenschappen. Wil jij de kampioenen van de toekomst aanmoedigen? Koop dan nu hier je tickets.

Ga voor meer informatie over het programma en toegangskaarten naar de rest van deze website via het menu hierboven. Kaarten zijn beschikbaar vanaf 7 euro.

Volg ons!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent de Swim Cup in Eindhoven? Volg ons dan via Facebook, Twitter en Instagram.

Back To Top