fbpx skip to Main Content
De 12e Editie Van De Swim Cup In Olympische Stijl

De 12e editie van de Swim Cup in Olympische stijl

De Swim Cup die plaatsvindt op 6 tot en met 10 april 2016 heeft ditmaal een speciaal tintje. De 12e editie van de Swim Cup – die traditiegetrouw in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion plaatsvindt – staat helemaal in het teken van de Olympische Spelen 2016, die in Brazilië wordt gehouden.

Olympische stijl

Het programma voor de zwemmers wordt precies hetzelfde zoals het in Rio de Janeiro gezwommen wordt, wat inhoud dat finales pas laat op de avond worden gezwommen. Het belooft een spectaculair evenement te worden aangezien er nationale en internationale toppers, waaronder wereldkampioenen en Olympische medaille winnaars, strijden voor de eer en limieten. Zo kunnen de zwemmers een ticket bemachtigen voor de Paralympische en Olympische Spelen in Rio, het Europees Kampioenschap in London, het EJK in Hodmezovasarhely (HUN) en de alternatieve wedstrijd voor de EYOF.

Tickets zijn nu verkrijgbaar!
De kaartverkoop van deze spectaculaire Swim Cup, waar iedereen bij moet zijn, is van start. De series starten om 12.00 uur, de B-finales om 19.00 uur en de A-finales gaan om 21.00 van start. De toegangskaarten, die geldig zijn voor de hele dag, heb je al voor €9,00 in de voorverkoop. Mochten er nog kaarten beschikbaar zijn, zijn de dagkaarten bij de kassa te koop voor €11,00. Kom niet voor verrassingen te staan en zorg dat je de kaarten met online korting vooraf besteld. Koop je tickets hier.

Type kaart Online verkoop Kassa verkoop
Dagkaart € 9,00 € 11,00
Dagkaart korting* € 7,00 € 9,00
Passe Partout € 27,00 € 29,00
Passe Partout korting* € 21,00 € 23,00
Dagkaart Super Saturday € 6,50 € 8,50
Kinderen tot 6 jaar GRATIS GRATIS

*Korting geldt voor kinderen 6-12 jaar, 65-plussers, officials.

Ben jij een grote zwem fan en wil jij jouw super held in actie zien op Super Saturday? De toegangskaarten voor Super Saturday kosten maar €6,50 en zijn geldig voor de hele dag, inclusief de Pieter Cup. Aan de kassa kost een kaartje voor Super Saturday €8,50.

Blijf op de hoogte
Wil jij op de hoogte blijven van alles omtrent de Swim Cup?
Volg ons op Facebook via ‘Onze Helden’ of op twitter via @KNZBned.

Back To Top