fbpx skip to Main Content
Dag 2 Van De Swim Cup In Het Nieuws

Dag 2 van de Swim Cup in het nieuws

Op de tweede dag van de Swim Cup hebben we weer mogen genieten van schitterende races. Dat is de Nederlandse pers niet ontgaan, vooral de prestatie van Ranomi Kromowidjojo op de 100m vrije slag. Blik deze ochtend nog even met ons terug op gisteren, voordat we van start gaan aan de laatste dag van de Swim Cup in Eindhoven. 

NU.nl: “Kromowidjojo wint 100 meter vrije slag bij Swim Cup in Eindhoven
Ranomi Kromowidjojo heeft zaterdag bij de Swim Cup in Eindhoven de 100 meter vrije slag op haar naam geschreven. De 27-jarige Nederlandse snelde in de finale naar een tijd van 53,65 seconden en bleef daarmee haar landgenote Kim Busch (tweede in 54,69) en de Duitse Annika Bruhn (derde in 54,76) ruimschoots voor. Lees hier verder.
.
ED: “Kromowidjojo is klasse apart op 100 meter vrije in Eindhoven

Ranomi Kromowidjojo heeft ook in Eindhoven de 100 meter vrije slag gewonnen. Net als vorige week bij de Swim Cup in Den Haag was de drievoudig olympisch kampioene een klasse apart op het koninginnennummer. Lees hier verder. 

Gazet van Antwerpen: “Net geen podium voor Emmanuel Vanluchene op 100 meter vrij in Eindhoven
Emmanuel Vanluchene is zaterdag op de Swim Cup in Eindhoven vierde geworden in de 100 meter vrije slag. Met 49.62 strandde hij op acht honderdsten van het podium. De Duitser Damian Wierling won in 48.97, voor de Nederlanders Stan Pijnenburg (49.19) en Kyle Stolk (49.54). Sebastien De Meulemeester tikte als achtste aan in 50.08. Lees hier verder. 

Back To Top