skip to Main Content

Welkom deelnemers

Van 13 tot en met 15 april wordt in Eindhoven al weer de 14de Swim Cup gehouden.

Nieuw is de combinatie met de Swim Cup Den Haag, waardoor zwemmers twee opeenvolgende weken kunnen proberen hun piekvorm om te zetten in kwalificaties voorde Europese Kampioenschappen. Er is 15.000 euro prijzengeld beschikbaar, inclusief een aantal toernooiprijzen. Zwemmers die beide toernooien zwemmen krijgen een bonus als ze een toernooiprijs winnen. Voor alle Nederlandse zwemmers – niet alleen de internationals – een perfecte kans om uit te komen in een internationaal deelnemersveld. Met een ruim aanbod aan B-, C- en soms D-finales zijn er veel plekken voor de finales sessie te verdienen.

Natuurlijk staan in Eindhoven de finales van de Eindhovense schoolzwemkampioenschappen, de Minior Swim Cup en de Arena Junior Swim Cup op het programma.

Met vriendelijke groet,
Paul van den Heuvel, toernooidirecteur
#SCE2017, #SwimCup, 200m schoolslag, Arno Kamminga, Breaststroke, Day_1, De Dolfijn, Heren, KNZB, Men, NED, NTC, Pieter van den Hoogenband zwemstadion, SCE2017, Swim Cup Eindhoven, SwimCupEindhoven, SwimCupEindhoven2017, dag_1, heats, sce17action, series, sessie_01, session_01, sport, wedstrijd, www.zwemfoto.nu, zwemmen, _KJV7750_20170406_102123

Swim Cup Eindhoven

start over

De inschrijving is gesloten

Bestanden

Bepalingen

(update 7-2-2018)

Programma

Lenex Inschrijfbestand (lxf)

Kijk voor de juiste lxf voor buitenlandse teams aub op onze engelse pagina.

Limieten

Limieten Paralympisch

Back To Top