skip to Main Content

Met trots kunnen we ook dit jaar aankondigen dat in de pauze van de Swim Cup Den Haag de tweede editie van de Ranomi Cup the Hague zal worden georganiseerd.

In 2018 een wedstrijd voor minioren & de jongste junioren met als doel het inspireren van de talenten van morgen door de toppers van vandaag.

De Ranomi Cup zal ook in 2018 in het teken staan van de ondersteuning van UNICEF. Als ambassadeur van UNICEF is Ranomi zeer betrokken bij het goede werk dat Unicef doet en ze is dan ook trots dat deze wedstrijd met haar naam in het teken staat van UNICEF.

Het belooft trouwens een uitzonderlijk zwemweekend te worden in Den Haag

Op vrijdag 6 april staan de NJJK 800/1500m gepland in de pauze van de Swimcup Den Haag. Dan strijden de beste junioren- en jeugdzwemmers van Nederland op de lange afstand om de titels in de schitterende ambiance van de Swimcup.

Wat te denken van zaterdag 7 april. Dan strijden de beste minioren teams van Nederland tijdens de Nationale Arena Clubmeet om de titel: “beste club van Nederland”. Hoe bijzonder is het om in een Swimcup ambiance het mooiste spandoek van Nederland te showen en bovendien met jouw team in actie te komen. We vragen je om als team in actie te komen voor UNICEF.

Win een unieke clinic van Ranomi Kromowidjojo als je als club het meeste geld inzamelt voor UNICEF!!

Hoe leuk is het om dan de volgende dag nog een keer te zwemmen? Nu als individuele deelnemer aan de Ranomi Cup the Hague.

Zondag 8 april kunnen de minioren en jongste junioren met elkaar de strijd aangaan. De 8 beste meisjes en jongens plaatsen zich voor de finale 200m wisselslag (Op basis van de meeste FINA punten behaald op 1 afstand.

Op de dag van hun wedstrijd kunnen de deelnemers en hun trainers op vertoon van hun deelnemerskaart de finales zonder extra kosten bijwonen.

Om zoveel mogelijk zwemmers in de gelegenheid te stellen deel te nemen, gelden specifieke bepalingen voor de inschrijving van de Ranomi Cup.

Met sportieve groet,
Organisatie Swim Cup / Ranomi Cup the Hague

20170124_Ranomi-Cup-logo-w500

De Ranomi Cup start over

De inschrijving is gesloten

Bestanden

Inschrijven alleen via wedstrijdsecretariaat van je eigen vereniging!


Ranomi kleding
Koop het hier
En steun Unicef

Ranomishirt

_KJV3184_20131207_124157

Back To Top