skip to Main Content

Afgelast ivm Coronavirus crisis

Met trots organiseren we dit jaar alweer voor de vierde keer de Ranomi Cup.

De Ranomi Cup is een wedstrijd voor minioren met als doel het inspireren van de talenten van morgen door de toppers van vandaag, Natuurlijk zal Ranomi zelf ook aanwezig zijn tijdens de opening en het uitreiken van de prijzen.
De Ranomi Cup zal ook dit jaar weer in het teken staan van de ondersteuning van UNICEF. Als ambassadeur van UNICEF is Ranomi zeer betrokken bij het onmisbare werk dat Unicef doet en ze is dan ook trots dat deze wedstrijd met haar naam in het teken staat van UNICEF.

Naast de sportieve prestaties van alle deelnemers, hopen we dit jaar met jullie acties om geld in te zamelen het recordbedrag van ruim 18.000 euro te overtreffen! Ga direct naar de help mee pagina van UNICEF, maak een profiel aan en kom in actie. Zwemmers die individueel het meeste geld inzamelen maken kans op een persoonlijke Meet & Greet met Ranomi en een fantastische Arena prijs.
Mocht je niet als individuele deelnemer in actie komen, maar wel tijdens de Nationale Arena Club Meet? Kijk dan snel op de pagina van de Nationale Arena Club Meet en zie hoe je als team geld kunt inzamelen en een clinic van Ranomi voor jouw team kunt winnen.

Wil je je inschrijven voor de Ranomi Cup?
De Ranomi Cup is een bijzondere wedstrijd. In een internationale ambiance met Live Timing en onderwaterbeelden heb je het gevoel dat je als zwemmer meedoet met de top! Daarom is de Ranomi Cup een populaire wedstrijd. We proberen zoveel mogelijk zwemmers te laten starten, maar het kan mogelijk zijn dat we zwemmers moeten afwijzen indien er teveel aanmeldingen zijn voor een bepaalde afstand. In dat geval zullen we diegene met de snelste tijd plaatsen. Lees de bepalingen goed door. Je kunt je inschrijven tot uiterlijk zondag 15 maart 20:00 uur. Definitieve startlijsten zullen op vrijdag 20 maart worden geplaatst op deze site.

Met sportieve groet,
Organisatie Swim Cup / Ranomi Cup the Hague

20170124_Ranomi-Cup-logo-w500

De Ranomi Cup start over

De inschrijving sluit over

Bestanden

Inschrijven alleen via wedstrijdsecretariaat van je eigen vereniging!

Ranomi-unicef_300

_KJV3184_20131207_124157

Foto's 2019

Prijsuitreiking door Ranomi

[AFG_gallery id=’11’]

Actie foto's

[AFG_gallery id=’12’]

Foto's 2018

Prijsuitreiking door Ranomi

[AFG_gallery id=’7′]

Actie foto's

[AFG_gallery id=’8′]

Foto's 2017

Prijsuitreiking door Ranomi

[AFG_gallery id=’2′]

Actie foto's

[AFG_gallery id=’8′]

Back To Top