skip to Main Content
Ranomi Cup The Hague Uitnodiging 2017

Ranomi Cup the Hague uitnodiging 2017

Met trots kunnen we aankondigen dat in de pauze van de Swim Cup the Hague de eerste editie van de Ranomi Cup the Hague zal worden georganiseerd.

Een wedstrijd voor zwemmers die zich niet (kunnen) kwalificeren voor de Swim Cup.

Bovendien zal de Ranomi Cup in het teken staan van de ondersteuning van Unicef. Als ambassadeur van Unicef is Ranomi zeer betrokken bij het goede werk dat Unicef doet en ze was dan ook direct bereid haar naam te verbinden aan dit mooie evenement.

Op vrijdag 3 maart staat de wedstrijd open voor senioren en jeugd zwemmers die niet kunnen starten op de Swim Cup. Een mooi breedte sport evenement in een topsportaccommodatie en ambiance.

Op zaterdag 4 maart zijn de minioren aan de beurt. De beste 8 meisjes en de beste 8 jongens (op basis van de hoogste FINA punten behaald op 1 afstand) plaatsen zich voor de finale 200m wisselslag. Deze 2 finales zullen vlak voor de finales van de Swimcup worden gezwommen.

Zondag 5 maart kunnen de junioren met elkaar de strijd aangaan. Ook bij de junioren plaatsen de 8 beste meisjes en jongens zich voor de finale
200m wisselslag (wederom op basis van de meeste FINA punten behaald op 1 afstand.

Op de dag van hun wedstrijd kunnen de deelnemers en hun trainers op vertoon van hun deelnemerskaart de finales zonder extra kosten bijwonen.
Ouders van deelnemers aan de Ranomi Cup die de finales willen bijwonen dienen een toegangskaart te kopen voor de finale sessie
Om zoveel mogelijk zwemmers in de gelegenheid te stellen deel te nemen, gelden specifieke bepalingen voor de inschrijving van de Ranomi Cup.
Lees hiervoor met extra aandacht de bepalingen

We kijken uit naar jullie komst en inzet voor Unicef

Met sportieve groet.
Organisatie Swim Cup/ Ranomi Cup the Hague

Kijk snel op onze speciale Ranomi Cup the Hague pagina

Back To Top