skip to Main Content

Wie is de beste club van Nederland?

Ook dit jaar vindt de finale van de Nationale Arena Club Meet plaats tijdens de Swim Cup in Den Haag op zondag 7 april. Tijdens deze finale verschijnen minioren van 16 clubs uit Nederland aan de start om uit te maken wie de best club van Nederland heeft. De geplaatste teams voor de finale in 2019 zijn:

 1. ZV Zwartsluis
 2. ZV De Zaan 1
 3. Rotterdam Swimming (SG) 1
 4. De Dinkel 1630
 5. De Columbiaan 1
 6. Sggo 1
 7. De Dolfijn
 8. ZPC Hoogeveen 1
 9. WVZ 1
 10. Hieronymus
 11. ZPV Barracuda 1
 12. Aqua-Novio ’94 1
 13. PSV 1
 14. ZPC De Zeeuwse Kust 1
 15. ZPC AMERSFOORT 1
 16. DZ&PC Drachten

Let op: dit jaar vindt deze finale plaatst op zondag! De finales van de Swim Cup zijn na de zondagochtend afgelopen en daarna richten we ons volledig op de Nationale Arena Club Meet.

Dit jaar is het thema: de Olympische Spelen! Zorg voor leuke kostuums en fantastische spandoeken om onvergetelijke parade voor de start kunnen neerzetten waarin de teams zichzelf voorstellen.

Net als afgelopen jaar willen we de Nationale Arena Club Meet, net als de Ranomi Cup, koppelen aan UNICEF. Als team kun je via de speciale Help Mee pagina van UNICEF een profiel aanmaken en geld inzamelen. Het team wat het meeste geld heeft ingezameld wint een clinic van Ranomi bij jouw eigen club! Maak dus direct een eigen site aan en start met inzamelen.

We zien iedereen graag in Den Haag!

let op: Als toeschouwer van de Arena Club Meet krijg je toegangskaarten toegestuurd  per vereniging vanwege de beperkte tribunecapaciteit. Het is helaas niet mogelijk om ter plekke kaarten te kopen..

Informatie over het programma en de bepalingen is via de website van de KNZB verkrijgbaar.

Back To Top