skip to Main Content

Welkom deelnemers

Welkom op de website van de Swim Cup The Hague. Ook deze editie, die georganiseerd wordt van donderdag 4 april tot en met zondag 7 april, belooft weer een sportief spektakel te worden. Om de internationale topzwemmers te laten wennen aan de tijden waarop tijdens de Olympische Spelen 2020 in Tokyo wordt gezwommen, zullen tijdens deze Swim Cup de finales in de ochtend zwemmen en de series in de middag. Let dus goed op voor welke sessie u kaarten wilt bestellen!

Daarnaast hebben we ook voor de jonge talenten weer een boordevol programma. Op vrijdag 5 april strijden de jongste junioren voor de Nederlandse Titel 800/1500 meter lange baan, zaterdag zullen minioren en jongste junioren zwemmen tijdens de populaire Ranomi Cup en zondag sluiten we af met de Nationale Arena Club Meet om te weten wie de snelste club van Nederland heeft (voor minioren).

Op deze site kunt u alle informatie vinden, inschrijfbestanden en andere belangrijke informatie.

We zien u graag in Den Haag!

Wilt u direct na dit evenement nog meer topzwemmen zien, waar nog meer internationale topzwemmers? Ga snel naar de site van de Swim Cup in Eindhoven waar de zwemmers het weekend daarna weer in actie komen voor een laatste mogelijkheid om zich te kwalificeren voor het WK

De Swim Cup start over

De inschrijving is gesloten

Bestanden

Bepalingen

Lenex Inschrijfbestand (lxf)


Programma

Limieten

Limieten Paralympisch

Back To Top