skip to Main Content

Tijdens de Swim Cup Amsterdam 2019 zijn er veel vrijwilligers nodig om het evenement succesvol te kunnen organiseren. Per sessie zullen er circa 75 mensen actief zijn om de organisatie rondom het Olympisch Kwalificatie Toernooi in goede banen te leiden. Naast een groot team van circa 35 officials betekent dit dat de organisatie per wedstrijd sessie opzoek is naar circa 35 enthousiaste zwemliefhebbers die deelnemers en het publiek een fantastisch zwemweekend willen laten beleven.

De KNZB organiseert de Swim Cup Amsterdam in nauwe samenwerking met zwemvereniging de Dolfijn. Om het aanmeldproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen willen wij enthousiaste  vrijwilligers vragen om het vrijwilligersformulier in te vullen.

Vrijwilligerscoördinator Sander Kouwenberg beheert vanuit zwemvereniging de Dolfijn de inschrijving en zal op basis van de aanmeldingen en de doorgegeven beschikbaarheid een vrijwilligersplanning opstellen.

Zodra de organisatie een vrijwilliger op een functie heeft ingepland en het team per cluster compleet is stuurt de organisatie een bevestiging. Algemene informatie over tijdstippen van aanwezigheid en jouw gewenste aanwezigheid wordt in dit bericht meegestuurd. Circa 2 weken voor aanvang van het evenement ontvang je een briefing waarin jouw taken en werkzaamheden tijdens de Swim Cup nauwkeurig zijn omschreven.

Mocht je desondanks vragen hebben dan kun je die stellen via events@knzb.nl

Back To Top