skip to Main Content
“VFMLID=43118052”

In het weekend van Swim Cup Amsterdam vindt ook het Amsterdam Dance Event plaats. Dit betekent dat hotel kamers snel vol geboekt zullen zijn. De KNZB heeft een samenwerking met het Hotel Park Plaza Schiphol Airport en het Bastion Hotel Amsterdam Zuidwest.

Met de boekingspagina’s van de hotels kunnen Nederlandse verenigingen en buitenlandse teams tot medio oktober kamers boeken tegen gereduceerd tarief. De KNZB adviseert verenigingen en buitenlandse deelnemers zo snel mogelijk een kamer te boeken. In verband met de kerstperiode en het toerisme in en rondom Amsterdam is de beschikbaarheid van kamers in de december periode beperkt.

Park Plaza Schiphol Airport

Het Park Plaza hotel is helaas vol geboekt.

Wij hebben een uitstekend alternatief gevonden in het Holiday Inn Amsterdam. Het hotel bevind zich op 15 minuten rijden van het Sloterparkbad. Gedurende de Swim Cup worden er door het hotel speciale sporters maaltijden aangeboden. De hotelkamers inclusief ontbijt, lunch en diner kosten € 134 per nacht op basis van single use en € 189 per nacht op basis van double use. Kamers zijn te reserveren via Marielle.Wensveen@AMSAP.CrownePlaza.com of via: +31 23 565 0000.

Het Park Plaza Schiphol Airport heeft voor de deelnemers aan de Swim Cup Amsterdam een uitstekende verzorging in voorbereiding, tegen scherpe prijzen. Het hotel is bevind zich op 5 minuten rijden van het Sloterparkbad en is gewend aan het verzorgen van grote aantallen sporters. Gedurende de Swim Cup wordt er door het hotel speciale sporters maaltijden aangeboden.
De hotelkamers zijn voor een tarief van €120,- per persoon incl. ontbijt, lunch en diner te reserveren via deze link.

Route van Park Plaza Schiphol Airport naar het Sloterparkbad

Bastion Hotel

Het Bastion Hotel Amsterdam Zuidwest biedt deelnemers aan de Swim Cup Amsterdam 10% korting op de reguliere prijs. Het hotel bevindt zich op 10 minuten rijden van het Sloterparkbad. De hotelkamers zijn zowel inclusief als exclusief ontbijt te boeken via deze link.

Route van Bastion Hotel naar het Sloterparkbad

Hotel Park Plaza Schiphol Airport kamer

Copyright 2015 Matthew  Shaw. See licence supplied with this image for full terms & conditions. Copy available at: www.matthewshaw.co.uk/copyright.html
Not for use by architects, interior designers or other hotel suppliers without permission from Matthew Shaw

Hotel Park Plaza Schiphol Airport

Copyright 2015 Matthew  Shaw. See licence supplied with this image for full terms & conditions. Copy available at: www.matthewshaw.co.uk/copyright.html
Not for use by architects, interior designers or other hotel suppliers without permission from Matthew Shaw

Bastion Hotel Amsterdam Zuidwest kamer

bastion-hotel-kamer-zuidwest-w600

Bastion Hotel Amsterdam Zuidwest

Bastion-Hotel-Amsterdam-ZuidWest-9-w600
Back To Top